Baseball & BBQ Cook-Off

Baseball & BBQ Cook-Off Logo
Op 11 en 12 april 2015 zullen de Sea Side Smokers acte de présence geven op de Baseball & BBQ Cook-Off, de eerste Nederlandse BBQ wedstrijd van het seizoen.
Als je ons aan wilt moedigen of onze barbecue wilt proeven dan is de zondag daar de beste dag voor, vanaf 12 uur leveren we namelijk onze gerechten in en alles wat er overblijft delen we uit aan het publiek.

Pork Potion No.1
Tijdens dit weekend kun je ook bij onze tent onze Pork Potion No.1 barbecuesaus kopen en de nieuwe speldjes van het BBQ Genootschap.

De Baseball & BBQ Cook-Off wordt gehouden bij het:
Pioniers Honkbal Stadium
Nieuwe Molenaarslaan 10
Hoofddorp

BBQ Society Cook-Off

bbqsocietycookoffOp 19 en 20 oktober wordt in Nootdorp de BBQ Society Cook-Off gehouden. Deze KCBS Licensed wedstrijd wordt georganiseerd door het BBQ Genootschap, dit zijn ook de mensen achter de Sea Side Smokers. Omdat we als team toch graag ervaring op doen hebben we het team opgesplitst en zullen Dominique, Leo en Mike meedoen met de wedstrijd. Mike zal deze wedstrijd de rol van Team Captain op zich nemen.
Frits en Dennis houden zich bezig met de organisatorische kant van de Cook-Off.

Willen jullie ons aanmoedigen? Op de BBQ Society Cook-Off site vind je alle informatie!

Oefensessie Kip

Gisteren is ons team voor het eerst samengekomen om het e.e.a. te bespreken en om meteen maar wat te oefenen. Je kunt allemaal wel je eigen ideeën hebben over een gerecht, maar met proberen, vergelijken en proeven weet je al snel wat wel werkt en wat niet.
Deze keer hebben we de kip geoefend, en ik moet zeggen het was een erg leerzame oefensessie.